***       Водещите новини за деня до 13.00 ч., 

...
   ***   
   Водещите новини за деня до 13.00 ч., 
Коментари Харесай

Водещите новини! Мирослав Найденов за Novini.bg: Дърва ще има, психозата е за политически цели. Шокиращи разкрития за задържаните педофили


   ***   

   Водещите вести за деня до 13.00 ч.,   
   на 18 ноември   

 

" Точната дума за създалата се обстановка, е неуравновесеност. Тя систематично се нагнетява и употребява за политически цели, което е извънредно грозно и неточно, тъй като от това страдат хората, които се отопляват с дърва. Напоследък виждаме, че по този проблем разностранно приказват всевъзможни псевдо специалисти. Това докара до суматоха и безпричинно повишаване на дървата за огрев ".

***

***

„ Към момента има пет индивида арестувани в София и осем в други градове “

***

Софийска районна прокуратура притегли към наказателна отговорност 37-годишен мъж, показал особена свирепост към куче.

За времето от 23,45 часа на 23.10.2022 година до 02,42 часа на 24.10.2022 година в кв. „ Карпузица “ в гр. София, обвиненият З.Ш. е показал свирепост към гръбначно животно, като му е предизвикал тежко или трайно увреждане. Деянието е осъществено по изключително непосилен метод за животното и с особена свирепост.

***

Правителството на ГЕРБ избра и гласоподава тези машини. Не Мадуро, а Борисов избра тези машини. Тогава и ръководителят на ЦИК беше от квотата на ГЕРБ. Такова припомняне направи съпредседателят на " Продължаваме промяната " Кирил Петков на брифинг в Народното събрание.

Бившият министър председател означи, че от Политическа партия желаят да приказват за бюджета и за решаването на действителните проблеми на хората, само че вместо това Изборният кодекс се трансформирал в приоритет.

***

***

Какво ли се е променило…?

***

" Не одобряваме разговор с ултиматум, няма да оттеглим законопроекта ".

Това съобщи в декларация от парламентарната естрада ръководителят на ПГ на „ Българска социалистическа партия за България “ Корнелия Нинова.

***

***

Разследване на основния прокурор на американския щат Мериленд е разпознало 158 римокатолически свещеници в епархията на град Балтимор, които са упрекнати в полово и физическо принуждение над повече от 600 жертви през миналите 80 години, е записано в документ, импортиран през вчерашния ден в съда, съобщи Асошиейтед прес.

***

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР